Una bona manera de fer esport per estar saludable i posar-se en forma? Runkeeper!

Gadueix de l’esport!

Aquesta és la història de dos amics, amants de l’esport i de tenir una bona salut. La vols conèixer?

Arriba l’estiu i a molta gent li agrada posar-se en forma i fer esport, però la veritat és que els gelats no hi ajuden gaire. Jo sóc una d’aquestes persones, cada matí abans d’anar a la universitat surto a córrer una mitja hora i sempre la mateixa ruta: surto corrent de casa, travesso el pont que hi ha dos carrers més avall i arribo a un parc natural on hi regna la tranquil·litat. Allà puc respirar aire fresc i contemplar la natura. És el moment que m’evadeixo de tot el que m’envolta i penso amb les meves coses, em sento lliure!

La veritat és que sempre he sigut una noia molt competitiva i exigent amb mi mateixa. Sóc constant a l’hora de fer esport i m’agrada superar-me dia a dia. També sóc molt curiosa i m’encanta navegar per internet per buscar informació sobre l’esport, últimament he trobat articles bastant interessants, com ara aquest. És per això fa dos dies em vaig instal·lar Runkeeper . Me la va recomanar l’Arnau, un amic que és un gran aficionat a fer esport de muntanya.

Així que l’altre dia em vaig cordar les bambes i vaig trucar a l’Arnau, ell em va proposar d’agafar la bicicleta. Un cop vam ser al peu de la muntanya li vaig ensenyar que m’havia instal·lat l’aplicació que em m’havia recomanat i la vaig obrir. Llavors em va agafar el mòbil i em va dir:

– Mira que t’ensenyo com funciona.

Vaig apropar-me més a ell per veure bé la pantalla, va clicar a sobre un botó que posava running i va sortir això:

– Si toquem a sobre de running podem triar quin tipus d’esport estem fent. En aquest cas posarem que anem amb bicicleta de muntanya. – m’explica ell.

La veritat és que la manera com m’ho explica em recorda bastant a un vídeo sobre l’aplicació que vaig veure ahir i no puc habitar fer una petita rialla.

– I aquest altre que posa music és per posar-hi la teva pròpia música? – li pregunto.

– Exacte! Si cliques aquí l’aplicació et mostrar tots els teus arxius de música que tens en el mòbil.

– Ah. I aquest altre botó?

Ell hi clica a sobre i l’aplicació ens mostra això:

– Aquí marcarem la distancia que fem i amb quin temps ho farem, Per exemple posem 7 kilòmetres. Et sembla bé?

– Perfecte! – li contesto

– L’aplicació ens avisarà un cop haguem superat la distància marcada. I poc més només falta que connectem el GPS i ja ho tenim! Som-hi?

– Som-hi! – dic entusiasmada

Puja a la bicicleta i comença a pedalar. Jo faig el mateix al seu darrere. Preparats, llestos, ja! Runkeeper começa a contar!