Splitwise com a solució per acabar amb aquell amic morós que no et torna els diners.

La millor opció per no deure diners ni que tels deguin és compartir despeses i Splitwise és  una manera eficaç per posar remeï als »malentesos» financers.

La millor manera de controlar els diners.

Imatge on es veu com és l'inici de l'aplicació.Grans amistats s’han perdut pel fet que sempre hi ha forma que algú et recordi que et va deixar diners o bé que  tu els vas deixar i decidiu no veure-us mai més. La cosa sembla que millora quan es viu en una casa compartida i s’ha de fer comptes a l’hora de pagar els deutes de cadascú.

Splitwise és una aplicació gratuïta per smartphone que té la funció de compartir despeses pendents, a més de disposar de servei web. Aplicacions com aquesta acabaran amb tots els amics morosos i faran del món un lloc millor. Així doncs, l’objectiu de Splitwise és gestionar totes aquelles despeses compartides  amb persones amb qui ens relacionem habitualment.

 

Però, com funciona aquesta aplicació?

Es tracta d’una operació molt senzilla que facilita moltíssim la vida dels usuaris, ja que com podem veure:

  • Pots crear una o més d’una llista de pagament.
  • També pots crear un grup amb una o diverses persones. El principi fonamental és que els integrants han de tenir una conta en Splitwise.
  • Cada membre del grup anirà apuntant els diners que s’ha gastat a l’hora de realitzar una activitat.
  • De manera automàtica l’aplicació repartirà l’import a pagar entre els membres del grup.
  • Un cop realitzat el pagament es poden afegir notes o fins i tot imatges per a demostrar que s’ha realitzat el pagament de manera satisfactòria.

Perquè quedi més clar en cas de dubte, a continuació deixem un vídeo on s’explica perfectament el funcionament de l’aplicació:

Altres alternatives de l’aplicació.

D’altra banda, una molt bona alternativa que ens ofereix Splitwise és el fet d’exportar el desglossament de les despeses com si es tractés d’un full de càlcul a Google Drive One Drive. Amb això ens assegurem que les persones que no disposen de l’aplicació tampoc es lliurin de fer front als seus pagaments.

Per si això ens semblava poc, l’aplicació recorda per correu electrònic als seus usuaris si han d’afrontar o no alguna despesa que no estigui apuntada a la seva llista.

Splitwise de viatge.

Moltes vegades quan anem de viatge amb un grup d’amics, organitzar els pagaments proporciona mals de cap.

Amb Splitwise els membres del grup podran crear un compte en comú introduint les despeses comunes que han pagat. A més, l’aplicació  permet configurar percentatges de les despeses que pertoquen a cadascú. D’aquesta manera si una persona viatge  menys dies, l’aplicació s’encarrega de calcular quina seria la seva despesa en comparació amb totes les altres.

Experiència dels usuaris.Imatge on es veu la valoració que els usuaris han donat a l'aplicació Splitwise, que és de 4,7/5.

Sempre s’agraeix tenir opinions de persones que ja han provat un producte o un servei, és per això que a continuació posarem de manifest l’experiència dels usuaris de Splitwise.

Reunint diverses opinions hem vist com l’experiència dels usuaris amb aquesta aplicació no pot ser més satisfactòria, de fet això es pot veure en la seva valoració que és 4,7/5.  Splitwise és una de  les aplicacions de despeses més populars, tant en sistema IOS com Android.