RunPee, una app de pel·lícula

Els cinemes no tenen botó de pausa

Logo de RunPee, claqueta, eslògan
Logo oficial de RunPee

Amb aquest eslògan es presenta l’aplicació de RunPee, una eina per aquelles persones que tenen ganes d’anar al lavabo quan estan al cinema.

Tots els cinèfils pixaners podran gaudir de les estrenes sense perdre’s cap detall gràcies a aquesta app amb vocació de servei.

El creador d’aquesta app és Dan Florio. L’any 2005 aquest geni es va plantejar un gran dubte humà: per què es fan pel·lícules tan llargues sense una pausa per anar a pixar? Ell mateix va decidir posar remei a aquest error audiovisual i el 2013 va llançar RunPee al mercat.

Com funciona RunPee?

Interfície, Isla de perros, sinopsi, moment d'anar a pixar, escena post-crèdits
Interfície de RunPee. El moment d’anar al lavabo està marcat en groc al timeline, acompanyat d’una sinopsi.

El funcionament de RunPee és ben simple. Quan entres al cinema actives l’app i RunPee t’avisa dels moments que considera menys destacats per tal que l’usuari pugui excusar-se al lavabo.

Mitjançant la vibració del mòbil, l’espectador detecta el moment de sortir de la sala dissimuladament i fer baixar la Coca-Cola i les crispetes que s’ha menjat durant els tràilers.

Per aquells despistats que es distreuen al lavabo, RunPee ofereix una breu sinopsi de les escenes. Així, tinguis la necessitat fisiològica que tinguis, seràs capaç de no perdre el fil de la pel·lícula.

I no només això: RunPee també compta amb informació detallada dels primers minuts de la pel·lícula per si has arribat tard.

A més, ofereix recomanacions sobre si val la pena quedar-se a veure els títols de crèdit, com per exemple amb les pel·lícules de Marvel, que sempre inclouen una escena post-crèdits.

Crítiques a RunPee

Els cinèfils més purs consideren que RunPee altera l’ordre a la sagrada sala de cinema. És cert que et fa estar més pendent de la vibració del mòbil i de la teva bufeta que de la pel·lícula.

Obviant qüestions més puritanes, l’app de Florio també té algunes mancances. Els usuaris espanyols s’han queixat de l’idioma. Només està disponible en anglès.

Si per a tu l’idioma no és un problema i ets d’aquelles persones que als tràilers ja ha saciat la seva set, RunPee és la teva app, cinèfil pixaner.

Hulk, Spiderman, bany públic, pixant, spiderman sorprès

Punts forts

  • Gratuïtat
  • Comoditat
  • Simplicitat
  • Originalitat
  • Utilitat per a cinèfils pixaners

On aconseguir RunPee?

El creador de l’app tenia vocació de servei i comercial. Per això RunPee està disponible al Play Store i a la Apple Store de manera gratuïta.