Aconsegueix un maquillatge professional en menys de 30 segons

YouCam Makeup és una aplicació de maquillatge virtual que permet tenir un saló de bellesa en el nostre telèfon intel·ligent i aplicar maquillatge a temps real en el nostre rostre. Va ser llançada al mercat l’Agost de 2014 per Alice Chang. És del grup CyberLink, que pertany a l’empresa creadora de software Perfect Corp. És considerada l’aplicació de maquillatge número 1 en la categoria de bellesa. Tot seguit, t’oferim un vídeo sobre les primeres reaccions d’una persona que no havia utilitzat mai l’aplicació.

Et sents identificat amb el vídeo? Tu tampoc sabies de l’existència d’aquesta aplicació? No t’amoïnis, a continuació t’ho expliquem tot.


L’aplicació ofereix un ampli ventall de possibilitats

MakeUp
Provant les funcions de YouCam Makeup

Les  funcions principals de l’aplicació s’organitzen en tres grans grups:

 

  1. Aplicar cosmètics

Hi ha la possibilitat d’aplicar cosmètics en temps real com si fos un mirall o editar el maquillatge d’una fotografia de la galeria d’imatges. Tenim les opcions de Base, Llavis, Pestanyes i Celles entre d’altres. També hi ha l’opció d’afegir efectes per tal de canviar l’estètica i l’estil de la fotografia en general.

 

  1. Modificacions rostre

Modifica la forma i el color dels ulls, les pestanyes, les celles, els llavis i les dents. Fins i tot canvia el color del tint i la mida dels cabells;  més llarg, més curt, arrissat, ondulat, etc.

 

  1. Funcions socials
  • Explora i descobreix novetats en cosmètica i compra els estils que t’agradin.
  • Segueix a altres usuaris i consulta les seves publicacions i imatges que t’inspirin.
  • Rep consells per maquillar-te per part de professionals del sector, famosos i anònims.
  • Diagnòstic de problemes de la pell i consells per cuidar-la.
  • Opcions de descàrrega, compres a la web, extensió.

 

Però… totes les seves funcions están ben aconseguides?

Cabell i collaret de YouCam Makeup

L’aplicació compta amb una funció de canvi de pentinat, no obstant això, és la que menys agrada als usuaris. Això és pel fet que, a vegades, genera resultats no molt realistes i la imatge es nota que no és real.

Un altre punt dèbil de YouCam MakeUp és la funció d’accessoris. L’aplicació permet que l’usuari esculli diferents accessoris per vestir, però no permet moure’s lliurement per fixar-los i que quedin bé. Això provoca que els accessoris es vegin molt grans, molt petits, torçats, entre d’altres. 

 

Beneficis per a les marques de cosmètica

YouCam MakeUp, permet a les marques de maquillatge augmentar les vendes i reduir el nombre de productes que es retornen. A més a més, permet compartir amb les marques de maquillatge dades sobre com interactuen els consumidors amb el maquillatge, com per exemple quins colors agraden més, i quins són els més fàcils de combinar.

YouCam Makeup compta amb una secció on experts i entesos publiquen contingut relacionat amb el maquillatge i la moda, i permet als usuaris poder pujar les seves fotos, creant una mena de xarxa social.

La marca que més s’ha beneficiat d’aquesta app de realitat augmentada de maquillatge és l‘Oréal Paris, ja que el 10 de juliol de 2017, juntament amb la creadora del seu software Perfect Corporation, van anunciar una aliança mundial que integra les col·leccions de maquillatge de les marques globals de L’Oréal dins de l’app YouCam Makeup. Aquesta col·laboració ofereix als centenars de milions d’amants del maquillatge l’oportunitat d’experimentar virtualment les col·leccions del maquillatge de les marques de l’Oréal, aprendre sobre els productes i comprar a través de l’aplicació o a les botigues. L’aplicació també pot ser utilitzada en els taulells de L’Oréal o altres establiments independents.

Aquesta aliança representa una forma innovadora de crear experiències de consum úniques tant virtualment com en persona.

Tot i això, l’aplicació compta amb eines per a més de 200 marques de maquillatge. Entre elles es troben, a banda de l’Oréal Paris; Ardell, Estee Lauder, MACY’S, MAybelline, Pixi Beauty, PÜR, WINKY LUX…

 

L’horòscop defineix el teu make-up

Astrology Makeup GIF

Aquesta aplicació compta amb una funció d’horòscop diari que informa del que t’espera en temes d’amor, bellesa, salut, amistat o diners segons les opinions d’astròlegs reals.

Gràcies a aquesta secció, l’usuari pot trobar el seu estil en funció dels signes del zodíac. A més, pot descobrir quin tipus de maquillatge aportarà sort a la seva vida, influir i ajudar al destí per aconseguir allò que busca.

L’horòscop és una de les seccions més buscades pel públic a qui principalment va dedicada aquesta aplicació, així doncs, la combinació de maquillatge i horòscop, i la possible opció de maquillar-se segons aquest, és una aposta innovadora amb un èxit assegurat.

 

Revolució

YouCam MakeUp, juntament amb altres productes de YouCam, han revolucionat el mercat de la bellesa i ha convertit a l’empresa Perfect Corp. en l’empresa líder en el mercat d’aplicacions de bellesa, amb més de 400 milions de descàrregues a tot el món, segons explicava el comunicat oficial de l’empresa el Febrer de 2017, les aplicacions YouCam aconsegueixen 400 milions de descàrregues.

«Tenim l’honor d’anunciar que la nostra suite d’aplicacions de YouCam s’ha descarregat més de 400 milions de vegades», va dir Alice H. Chang, CEO de Perfect Corp. «La tecnologia futurista de realitat augmentada per a bellesa, s’ha convertit en una de les rutines de bellesa quotidianes per la dona. A mesura que perseguim millorar aquesta tecnologia, volem agrair als nostres usuaris dedicats que intenten compartir milions de mirades cada mes, descobrir noves marques i relacionar-se amb la comunitat de bellesa més gran».

 

La tecnología darrere de l’aplicació YouCam està basada en una tecnologia de detecció facial de realitat augmentada. A l’aplicació insígnia de la companyia, YouCam Makeup. els usuaris es proven més de 730 milions de maquillatges virtuals cada mes.

«La tecnologia de realitat augmentada és el pont entre les selfies i la vida real, permetent als usuaris descobrir la bellesa, provar, aprendre, compartir i comprar, tot dins de la plataforma de bellesa YouCam Apps», explica Perfect Corp.

 

Repercussions i opinions d’usuaris

A la botiga online de Google Play l’han valorat 3.591.257 persones aconseguint una mitja de 5 estrelles a la plataforma.  A l’App Store ha aconseguit una nota de 4,7 de 5 amb les valoracions de 2,9 mil persones.

Els creadors opinen que aquest èxit és gràcies al fet que han sigut capaços d’aprofitar els comentaris dels usuaris per impulsar el desenvolupament de productes innovadors. La incorporació constant de noves funcions basades en la retroalimentació dels usuaris permet una millora ràpida de les aplicacions, així com un accés virtual als millors productes de la marca de bellesa amb una combinació real de colors i textures realistes.

Podem trobar aplicacions similars com ara bé: B612, PicsArtStudio, PhotoGrid Collage Maker, Sweet Selfie Candy new, entre d’altres.

 

On estan els límits?

Avui dia la gran majoria dels joves exposen la seva imatge a través de les xarxes socials, i això pot convertir-se en una preocupació més per a molts. Aquesta aplicació ajuda a ressaltar la bellesa d’una persona i modificar tot allò que no li agradi del seu rostre, seguint uns estereotips marcats pels rols de bellesa que imposa la societat.  

Hem de ser conscients d’això i no deixar que acabi convertint-se en una obsessió. Maquillar és una forma d’expressar-se, però quan això esdevé un problema d’autoestima, s’han de saber posar certs límits.

 

Vídeo resum de YouCam MakeUp

 

Podeu trobar més informació a:

Página web oficial de la companyia Perfect Corp.

La App de Maquillaje número 1 en el Mundo, YouCam Make Up alcanza 100 millones de descargas en tiempo récord.