L’stmartphone t’ajudarà a conduir!

Són ben reconeguts els smartphones per ajudar a les persones en qualsevol tasca de la seva vida diària i encara si és a l’hora de conduir, l’usuari es pot trobar amb apps de tota mena: GPS, de trànsit, radars, etc. Però… I per aprendre a conduir?

La forma d’estudiar ha canviat, i això està clar. És recurrent sentir a dir que els joves (i no tan joves) s’han tret l’examen teòric de conduir d’una forma poc tradicional. Anteriorment tot es basava a anar a l’autoescola, atendre a classe, estudiar un llibre ple de senyals i presentar-te a la convocatòria. Actualment, s’ha reduït a la famosa tècnica de “fer tests fins a morir”.

Normalment, és fa servir a la web o servidor de l’autoescola, que garanteix aquest servei (poques vegades suportat pel navegador del mòbil). Però això ha canviat. Todotest és l’alternativa (tant l’app com pa web). Simple, fàcil, explicatiu, gratuït i “offline“. Res més es podria demanar d’una App.

 

El funcionament d’aquesta genial creació és el següent: no cal registrar-se, no cal internet (més enllà que per descarregar-se l’app), és entrar i escollir el que es vol entre un menú amb infinitat de possibilitats.

Es pot escollir estudiar qualsevol permís de conduir (turisme, motocicleta, autobús, camió, etc.) i començar a practicar fent de tot i més:

  • Exàmens oficials de la DGT.
  • Tests per temes
  • Tests amb les preguntes trampa…

Tot això amb la seva conseqüent correcció anunciant si haguessis aprovat o no. A més la mateixa app té un registre de les respostes on l’usuari s’equivoca, no només per a poder mostrar-li una explicació del perquè de l’error, també per poder elaborar un nou apartat de tests únicament basats en aquelles preguntes que costen més a l’estudiant.

A partir d’ara no hi ha excuses. La tecnologia ens ajuda quan més ho necessitem. Així que a què esperes? Treu-te tu també el carnet!

App disponible tant per IOS com per Android.