Destacada

DISNEY SE SUBE AL CARRO DE LAS PLATAFORMAS EN STREAMING CON DISNEY+

Disney+ es un nuevo servicio de transmisión de vídeo en streaming por suscripción centrado principalmente, en contenidos de cine y televisión de Walt Disney Studios. Tiene como objetivo competir con otras grandes plataformas de VOD como Netflix o HBO. Los servicios que ofrece esta plataforma están disponibles para la transmisión web desde cualquier ordenador y navegador, además de en las tiendas de aplicaciones de dispositivos Apple, Android, PlayStation 4 y Xbox One

Trailer promocional Disney+

The Walt Disney Company, fundada por Walt Disney en 1923, es una de las corporaciones más importantes del panorama audiovisual y del entretenimiento, además de la segunda empresa líder en comunicaciones de Estados Unidos. 

El funcionamiento de Disney+ es como el de cualquier otra plataforma de streaming. Se trata de una suscripción mensual o anual a cambio de obtener el servicio, al igual que otras plataformas como Netflix, aunque esta solo ofrece un tipo de suscripción. Sin embargo, cuenta con paquetes de suscripción junto con plataforma de VOD. En España Movistar ofrece el paquete de Disney+ y Movistar Fusión.

¿Qué contenidos ofrece?

Disney+ ofrece una gran variedad de contenidos. En esta plataforma podemos encontrar más de 500 películas, 300 series y nuevas producciones llamadas Disney+ Originals, entre ellas The Mandalorian, High School musical: La serie o La Dama y el Vagabundo (remake del clásico en imagen real). Los géneros de estos contenidos son muy variados, esto se debe a que la compañía Disney ha ido comprando otras productoras o franquicias de la industria. 

Previsualización de la aplicación de Disney+ móvil

La plataforma contiene todos los clásicos de Disney, así como las últimas películas que ha estrenado. También contiene las series y películas producidas para Disney Channel. 

Asimismo, incluye las películas de la productora Pixar comprada por Disney el año 2006. Cuatro años más tarde absorbió la franquicia Marvel Studios, es por ello por lo que todas las películas del universo de Marvel también se encuentran en Disney+. La compañía también compró los derechos de Star Wars y en su plataforma se puede disfrutar de toda la saga en 4k y HDR. 

En marzo de 2019 se formalizó la compra por parte de Disney de la productora 21st Century Fox. De momento, en la plataforma encontramos algunas películas y series de esta productora, entre ellas Solo en casa (1990), Ice Age (2002), Avatar (2009) o The Simpsons (1989), aunque se espera que se incluyan más en un futuro. Por último, también encontramos documentales y programas de National Geographic, que forman parte de la compra de 21st Century Fox

¿A quién va dirigido?

La plataforma tiene como objetivo a todo tipo de públicos. Sin embargo, tanto la marca Disney como la directiva de marketing se ha enfocado sobretodo en el público más joven vendiéndola como un servicio familiar. No obstante, a pesar de ir dirigido al sector más joven, el público que ha crecido con sus historias también se ve atraído por la plataforma a causa del “efecto nostalgia”. Además, el hecho de contar con franquicias tan potentes como Star Wars o Marvel ayuda a atraer al gran número de fans que portan dichas sagas. 

Previsualización de la página principal de Disney+

Ventajas y desventajas

  • Una de las grandes ventajas de Disney+ es el renombre que dispone su marca lo cual ha ayudado a la plataforma a tener una gran acogida desde su lanzamiento.
  • Dispone de contenido que en su día fue rentabilizado haciendo que la inversión inicial sea mucho menor y que el riesgo de pérdidas disminuya considerablemente.
  • La revalorización de sus contenidos ha aportado un gran rentabilidad a la compañía, además, al comprar otras productoras o franquicias ha podido ampliar considerablemente su ya variado stock.
  • La diversidad y multitud de diferentes plataformas de VOD provoca que el usuario tenga mucho contenido donde escoger. A pesar de que es posible estar suscrito a todas, el usuario genérico suele escoger entre un total de 2 o 3 plataformas a la vez. 
  • La marca Disney se asocia con un contenido de carácter infantil y familiar, si a este hecho le sumamos que la mayoría del contenido actual es reutilizado, serán las futuras producciones originales de la plataforma  las que determinen el porvenir de esta.

La reinvención de Disney para sumarse al carro del éxito de las plataformas de VOD con Disney+ es una estrategia que, no solo beneficiará a la compañía sino que suma un nuevo competidor muy potente en el panorama de las plataformas de video en streaming. Sin embargo, a pesar del potente lanzamiento que ha tenido Disney+, el porvenir de la plataforma dependerá de las producciones  Disney+ Originals y su acogida. Por último, ya se sabe que otras compañías como Warner Media seguirán la misma dinámica y lanzarán sus propias plataformas de VOD.

Enlaces de interés:
Disney Plus: este es el catálogo oficial y al completo en España.
Disney Plus: Estreno, series, descuentos y más sobre el servicio de streaming

Destacada

L’addicció dels joves a les noves tecnologies, mite o veritat?

“Quan jo era jove estava tot el dia al carrer”, un nou capítol de la eterna disputa entre boomers i zoomers que s’ha repetit generació rere generació.

Des de fa uns anys l’ús del telèfon mòbil i de les noves tecnologies en general s’ha estès per tota la població. La generació baby boomer clama que els joves són addictes i això és perjudicial, en canvi els zoomers opinen que es preocupin dels seus afers. En aquest article ho analitzarem des del prisma de l’estat espanyol.


És real la dependència dels joves a les noves tecnologies?

Les noves tecnologies tenen molts avantatges i ens fan la vida molt més fàcil, però també tenen els seus desavantatges, i si no en fem un ús adequat i abusem d’elles poden arribar a ser molt perjudicials.

El grup que es veu més afectat per aquestes són els joves, ja que són els més vulnerables. Segons aquest estudi de l’institut d’addiccions de Madrid les addiccions i la dependència dels joves a les noves tecnologies són reals i poden presentar un risc per la seva salut.

Un 32% dels joves fa un ús inadequat d’internet i de les xarxes socials, mentre que el 31,5% ja mostra senyals de risc, un 13,2% d’aquests mostra clarament una dependència a internet i les xarxes socials, fent ús d’aquestes a totes hores.

Representació de l’addicció als videojocs

La conclusió és que la dependència dels joves a les noves tecnologies és real ja que un terç fa un ús abusiu d’internet i mostra una dependència, mentre que un altre terç està en risc de desenvolupar-la.

Criminalització per part dels mitjans tradicionals

Tot i que en el primer punt hem vist que l’addicció existeix, part del problema rau en la criminalització d’aquest fet per part dels mitjans.

Les xarxes socials són vistes per mitjans com la televisió, ràdio o premsa des d’un prisma de desconfiança, on regna la desinformació i l’escarn públic, també conegut com cyberbullying.

Imatges prèvies a la retransmissió que l’assassí va fer en directe de l’atemptat

També es criminalitza el fet de jugar a videojocs. Des del naixement dels jocs per a consoles, alguns mitjans s’han esforçat per presentar-los com a nocius. Un dels casos és la matança que es va produir a Nova Zelanda i que es va retransmetre per Facebook.

A la notícia que es va publicar es diu que en el manifest que va fer públic l’assassí, aquest va escriure que el videojoc Fortnite va ensenyar-li la violència.

-“Van ser els videojocs, la música, la literatura i el cine els que et van inculcar la violència? Sí, Spyro the Dragon em va ensenyar d’etno-nacionalisme. Fortnite em va entrenar per ser un assassí i ballar sobre els cadàvers dels meus enemics.”

Font, on es nota la ironia de les seves paraules

Per tant, trobem que alguns dels mitjans tergiversen la informació o fins i tot l’amaguen per donar a entendre el que no és. Això és probable que sigui degut a que temen el canvi generacional, temen perdre molta audiència ja que la nova generació ja no mira la televisió, mira les xarxes, els anomenats nous mitjans.


Qui ataca?

Una pregunta que passa desapercebuda és el qui? Qui posa la lupa en els joves? Per començar, els mitjans tradicionals anteriorment mencionats, la gran majoria de treballadors dels quals es troben en les edats compreses entre 40 i 60 anys.

Qui també assenyala són els pares, xiuxiuejant al rebedor de l’edifici que el fill del veí va deixar la carrera perquè no era capaç de treure el cap de l’ordinador. La seva edat també és sorprenentment entre 40 i 60 anys, quina casualitat no?

Podem veure com hi ha un patró que es repeteix, les crítiques venen del mateix bloc generacional. I com és això? Doncs una explicació seria que quan ells tenien la nostra edat, la generació dels seus pares (els nostres avis) també els bombardejava amb frases tipus:

Imatge humorística extreta de The Simpsons

“la vostra generació és molt feble, no heu viscut la guerra ni la postguerra amb la subsegüent dictadura”…

I per tant ara bàsicament segueixen la tradició de menysprear la següent generació amb frases tipus: “La generació menys preparada”, “la generació nini ” quan si ho pensem bé, la monumental crisi de la qual encara no ens hem recuperat va ser a conseqüència de la seva incompetència.

Però és que en aquest cas la pròpia crítica no té sentit, ja que si els joves estiguessin enganxats a les noves tecnologies voldria dir que els propis inquisidors també ho estarien ja que, si fa no fa, es passen la mateixa quantitat de temps davant de la pantalla del mòbil o, en el seu defecte, de la televisió.


I si els Boomers tenen raó?

“Temo el dia en què la tecnologia sobrepassi la nostra humanitat. El món tan sols tindrà una generació d’idiotes”

Albert Einstein

Espanya porta sent el líder europeu en joves addictes a la tecnologia des del 2013 fins com a mínim el 2019.

S’ha convertit en norma general veure a gent absorta ens els telèfons durant els àpats familiars, o caminant pel carrer sense aixecar el cap. En aquest estudi s’ha analitzat a 1000 persones d’entre 10 i 60 anys i els resultats són els següents. En aquest article hem creat uns gràfics representatius a partir d’aquestes dades. La mitjana de cops que es fa servir el mòbil entre les edats de 10 i 35 anys comparant-ho entre les edats de 36 i 60 anys.

Gràfic d’interaccions entre generacions

En el gràfic podem veure com tot i que és cert que els Zoomers utilitzen de mitjana més el mòbil. Els Boomers no estan tan lluny, l’argument d’aquests últims és que ells l’empren per treballar i per coses productives.

Amb aquest argument impliquen que el problema no és l’addicció a les noves tecnologies si no en com s’empren aquestes.

Resumint, les noves tecnologies estan bé si s’utilitzen pel que jo considero correcte.

Mother board Portal Price Comparison

If you’re taking into consideration a panel portal to your organization, you must compare costs. Not only in the event you look at the top features of board websites, but you should also check out the price. Costs need to be inclusive of the:

Price is dependent upon features, safe-keeping volume, and user calculate. It also depends on whether the applications are used for solitary board events or multiple ones. A few portals enable unlimited users and storage space, while others bill per consumer. Your requirements and budget will certainly determine which in turn features will be most https://avastantivirusreview.com/how-to-maintain-transparency-in-corporate-finance-with-virtual-board-rooms/ essential for your company. You should look for mother board portals that provide features that will enable you to deal with various planks, directors, panel members, and processes. Various board sites offer free trials. Be certain that you’re satisfied with their assistance before getting.

When making price range for a table portal, it’s good to compare prices and features before picking out a plan. That way, you’ll discover how much you will need to purchase the features you may need. In addition , a board website price comparison will help you discover what features you’ll need to your business and your budget. The next price would depend on the features and possibilities of the board website.

There are many advantages to table management software. Besides it save time and effort, but it also makes meetings easy to manage and access. Additionally, the software works extremely well on any connected equipment, so administrators can access meeting supplies from everywhere. Furthermore, many mother board portals present useful features for setting up board catalogs, preparing daily activities, and contacting directors’ duties. Some even provide automated simple guidelines and file redaction. Therefore you need to decide which features are crucial for your needs.

Affect Driver Compared to Impact Wrench

While the power of an impact wrench tool is superior to an impact driver, the latter is more fitted to automotive work with. If you are a critical DIY auto mechanic, you may want to have a compact effects wrench for the purpose of small assignments. If you are just beginning to master how to use a power wrench, an impact driver is better suitable for light vehicle work. However , if you do not frequently work on cars or will not want to risk damaging fragile materials, an effect wrench might be better suited to your needs.

The main differences between an effect driver and an electric drill are their torque and rotational pressure. While a direct impact driver comes with greater torque, it is more convenient to use. In comparison with an impact wrench, an impact new driver has a slimmer shaft. The shaft provides a calibrated springtime, so it gives more rpm. A regular outlet will break quickly in case you accidentally strike the impact driver. This may result in a loss of a attach or a loose bolt.

Unsurprisingly, visit homepage a direct impact wrench is definitely not as versatile as a great air-powered impact driver. The primary use is changing tires, but its adaptability has many additional uses. It can be used to put up garden decking or protected TV wall structure mounts. It can also be used to loosen rusted nuts and bolts. Much like any saw, it’s important to pick the right one to meet your needs.

The pros and Drawbacks of Virtual Reality

In 95, a group of business owners in Seattle created general public demonstrations of your 270-degree immersive projection room. This led to the release belonging to the first commercial virtual reality head-set, the VFX1. Forte implemented in 1995 with a PC-powered variation of the VR headset, as well as the technology gained wider acknowledgement as period went on. In the 2000s, the technology gained even more momentum, but was largely pushed aside. Now, however , large corporations are working to build up virtual technology for games.

For example , a lot of companies are enjoying virtual posting, which allows staff members to work together without having to bodily move. This permits companies to save money on travel and leisure costs and time mainly because virtual technology eliminates the need to meet face-to-face. Additionally , it could possibly allow workers to collaborate on jobs simultaneously and complete these people within the least www.techspodcast.com/fix-the-issue-with-connection-to-the-world-in-minecraft/ timeframe possible. Several of these technologies count on “cloud” solutions, which do not require any wonderful hardware or software. As a result, they are worldwide and adjustable to any organization environment.

Virtuelle realität started with science fictional works. The popular series, Star Trek: The Next Generation, showcased a special location called the Holodeck that allowed participants to experience virtual environments. The technology was initially used in education and entertaining, but the show also highlighted some problems. However , later on, VR will be free of these risks. The technology is a great method to enhance educational programs and entertainment even though staying linked to reality. This post will examine a number of the benefits and drawbacks of virtual reality.

Avast VPN License Key

The https://mediabruh.com/ Avast VPN license critical allows you to protect your personal privacy while surfing around the web. The innovative virtual private network technology and well-organized interface make it advanced virtual individual network. Avast VPN permit is highly good for those who need to enjoy super-fast Internet browsing without worrying about censorship or perhaps privacy issues. Millions of users around the world trust this company to provide reliable and quality providers. So , so what are you waiting for? Get the Avast VPN certificate key today and start taking advantage of super-fast surfing around without any distractions!

To use Avast VPN, approach a working internet connection, a Home windows twelve operating system, and a valid certificate key. To acquire the license main, you must first download the full variation from an authorized third-party web page. After downloading it the program, unpack the RAR file having a utility like WinRAR and copy the qualification key. Once you have the certificate key, you need to use it around the Avast SecureLine VPN software.

Avast SecureLine VPN defends your identity by varying your location. Celebrate a safeguarded tunnel about your network and codes all data before sending it on your ISP. A person worry about anyone checking your activities over the internet, and you can possibly access articles that is limited in your place. This product likewise protects your financial transactions and private information. Avast VPN license key guarantees your privateness and essential safety.

How Does Online Software Compare to Off-line Software?

What are the benefits of online computer software? They all have the same basic purpose: to store data. Nonetheless there are some distinctions between the two types of software. For instance , online computer software does not require an internet connection, while off-line software may. Offline computer software has a hosting server of benefits, including greater secureness, resilience, and functionality. Some examples include games and physical gadgets that do not require an internet connection. Another benefit for online software is its compatibility with many systems.

An advantage of online application is that it could be accessed on any computer, from home to office. It is also updated instantly, without the need to download anything. This really is particularly beneficial if you spend a lot of time air travel and want to use your software from the other locations. As it is kept up to date continuously, you can earn advantage of the most recent features and functions belonging to the software without incurring additional costs. Consequently , online application is www.foodiastore.com/customizable-due-diligence-data-room-for-easy-project-management a brilliant investment for your business that wants to take advantage of every bucks.

Another advantage of online software is that you can gain access to your data right from multiple locations. This is very helpful for businesses that have multiple spots. You can also get data by different places, allowing you to job from anywhere. This is especially useful if you have multiple locations with different Internet connections. Just like any other application, it is important to see the fine print and appreciate all of it is options prior to committing you to ultimately one. So , how does over the internet software beat offline software?

The way to select the Best Antivirus Software to your Business

Businesses employ many different types of devices in their everyday operations. Some may work upon desktops, laptops, and mobile phones, and need antivirus software that helps to protect all of them. Some of the software solutions may offer a variety of options to protect all of these devices, making it simpler to protect your business assets. Others may order separate permit for differing numbers of products. Whatever your needs are, there is an ant-virus program which will meet your needs.

Many antivirus computer software uses among three types of detection. A signature-based antivirus method searches for a selected virus’ digital code and quarantines or deletes it once it could identified. These types of virus types are included in a unsecured personal database which stored in your neighborhood or on the cloud and retrieved anytime the software reads a system. Nevertheless , this process isn’t specifically effective for new infections because it requires only one program or person to be infected in order for it to become identified.

The antivirus detection rate should be when choosing a great antivirus. This kind of figure informs you how very well the software reaches detecting viruses in managed tests. This does not guarantee that its detect every single piece of trojans that’s moving on the web, nonetheless it’s an outstanding cyberghost vs nordvpn gauge of how effective a software is a protecting your pc. In our lab tests, Bitdefender detected 94 percent of malware. However , Bitdefender was rated the very best overall anti-virus, with no fake positives captured.

360 Total Protection Review

Besides protecting against malware, fish hunter 360 Total Reliability also has features that will improve your computer. This performs malware scans and junk record cleanup, and also monitors the WiFi protection. These features worked very well in my lab tests, but it is best to limit their capabilities to a couple essential types and choose them by hand. This request is available in many languages, which can be good news for any person looking to defend their computer system from trojans. You can down load the trial version of 360 Total Security and read each of our complete review here.

The free edition includes a various security features, but the free of charge version fails to include the Bitdefender or Avira engines. www.original-software.net/iphone-antivirus-review The premium version features a lot of features, including better antivirus, fire wall proper protection, a data shredder, anti-tracking, and scheduled system cleaning. Contrary to the absolutely free version, the premium variety has no advertising, so you can protected from unwanted email messages and pop-ups for the rest of your daily life.

As part of 360 Total Secureness, you’ll receive mobile security, too. 360 Security for Android incorporates junk-cleaning, reminiscence boosting, and virus cover. The 360 Total Security browser includes Safari, a free and easy-to-use web browser that highlights security and speed. The cloud-based fish hunter 360 Internet Security service not only protects your personal data yet also notifications you to vicious websites. In addition, it comes with automated updates, and supports designs.

How to Do a Panel Portal Contrast

Before picking which board portal to decide on, it is important to perform a board site comparison. Board portals are useful equipment that allow users to share documents, records, and agendas, and to collaborate with all staff members. When choosing a board webpage, consider the ease of use as well as the usefulness to your business. Listed below is a speedy overview of the several board websites. You can also reading our ratings of the major board portals to help make the very best decision.

Thorough is one of a well-known mother board portal. It is robust platform is filled with governance tools and solutions https://boardsoftware.net/paperless-board-meetings/ that empower table members to expand their very own scope. Diligent regularly ranks high on software help pages and review aggregators. Board application is not just to get CEOs any longer. It’s also for anyone board paid members. The best panel portals deploy collaboration tools that improve board effectiveness and management, making it better for people and managers to collaborate effectively.

It’s important to consider your requires and your spending budget when choosing a board portal. The most important features to look for are ease of use, multi-device compatibility, and reliability. Board directors want a program that makes their lives less difficult. Board administrators want a portal that’s both easy to use and secure, and one that’s easy to customize. The interface will need to mimic the entire meeting procedure. Getting a table portal that meets all of your needs is a great investment to your board.

How to Find the Best Totally free Antivirus

A free ant-virus is supposed to be efficient in protecting you from internet threats. However , most cost-free antiviruses tend not to protect you as well as the paid equivalent. To find the best totally free antivirus for your needs, check out independent laboratories’ proper protection rates. No cost antiviruses may protect you from trojans and other net threats devoid of installing them on your product. You should also seek out real-time protection, which will prevents spyware and adware from setting up itself on your own system.

While many free antiviruses offer limited features, a lot of offer extras that paid versions typically offer. For example , Kaspersky offers a free VPN and simple password manager, even though Panda and Avira present basic secureness tools. The paid brands, however , provide comprehensive www.windows-download.com/beginner-are-you-stuck-in-programming-should-not-do/ protection with parental regulators and impair storage. To qualify to be a free anti virus, it must give you the same higher level of user encounter as the most popular Windows Defensive player. They should currently have easy-to-use dashboards, intuitive features, and good customer support.

Free of charge antivirus program does offer several level of proper protection, but the built/in malware protection tools in modern operating systems are not constantly adequate. For example , Windows Defense offers only mediocre secureness and seems to have lower threat protection rates than paid out antivirus security software products. Paid out antivirus products, on the other hand, present additional reliability features that free antiviruses do not. Finally, it is up to you to decide which in turn anti virus program matches your needs the best. When selecting between free antiviruses, you should definitely read all their privacy guidelines carefully.

Internet Security Software program and the Significance of a Security Insurance plan

There are many different types of cyber security program available today. Using the right application will help you prevent cyber-attacks and identify weaknesses and removes as soon as that they happen. A monitoring instrument can also aware you to a compromised bank account to help you lock this down to prevent unauthorized get while you look into the problem. Many of these tools have a every week scan statement that you can access to learn about any issues. This article will explain a few of the benefits of cyber security software program and the importance of any security coverage.

A good web security software package will allow you to keep tabs on specific network flows and network errors. By using a sophisticated system, you are able to www.infosguards.net/how-to-manage-critical-business-documents-without-making-mistakes prevent network scratches and screen bandwidth consumption. It will also find errors and crashes in systems and machines. Using advanced user alternatives, you can work together with your IT team to fix issues quickly. Some web security program will even take care of your email from vicious website activity. In addition to these features, you may choose to use a console-based username and password auditing instrument.

The level of reliability your organization requirements will depend on what kind of data your company collects. Businesses that collect personal or delicate data will need additional layers of protection in which to stay compliance with industry-standard legal requirements. For example , businesses that take care of medical details should consider HIPAA compliance or PCI complying. These types of businesses should consider investing in more expensive internet security products to avoid a breach. Generally, the higher the cyber security software, the greater your cost will be.