Guia per principiants UAB

 


 

Hola! Som els teus companys de facultat, ets nou?

 

Et vols assabentar de tots els detalls de la facultat?

Ets nou a la universitat i no tens suficient informació amb la de la web de la UAB. Tenim la solució! HP Reveal és una App que et permetrà obtenir informació interessant i extraordinària de la teva facultat. Serveix bàsicament per escanejar coses amb la càmera del teu smartphone i augmentar-ne la dimensió. Amb ella podràs veure més enllà de la porta de la teva facultat. Només has d’obrir-la i posicionar la càmera ben recta davant de l’entrada.

Descobriràs coses que ni t’imagines!

Segur que els docents t’hauran explicat mil coses a la presentació de les que ja ni te’n recordes. Però hi ha coses realment útils que només sabràs si preguntes a companys amb més experiència. Amb la nostra capa d’HP Reveal les descobriràs totes!

Només t’has de deixar guiar per la mentora que trobaràs en escanejar l’entrada de qualsevol de les facultats (la principal es troba a la Plaça Cívica i t’explicarà el funcionament). Ella, mitjançant l’ajuda d’un mapa,  et dirà el que has de fer 

per accedir a informació curiosa sobre mobilitat, trucs, professors, festes, col·lectius, menjar, estudis, salut, etc. Sabem que sovint camines pels passadissos i pels afores de la facultat amb cara de babau perquè no trobes allò que vols o perquè no saps per on sortir… T’hem pillat eh… No és que t’espiem, nosaltres també hem estat en la teva situació i sabem el que se sent. Per tal d’obtenir tota aquesta informació, només has de seguir els

següents passos:

  • Descarregar-te l’App  HP Reveal
  • Fer una fotografia a la porta de qualsevol facultat o punt del mapa
  • Seguir les instruccions de la mentora
  • Començar a gaudir de tot allò que et pot aportar la @UAB!

Treball que hem realitzat per a tu! 😉

Per si no t’ho han repetit mil cops, t’ho tornem a dir: la UAB està plena de col·lectius, activitats, serveis i sobretot gent. Tots nosaltres formem la universitat i construïm un espai de diversitat i enriquiment. Seria una pena que et perdessis quelcom pel fet de no haver-te assabentat, així que hem fet l’esforç de recollir tota la informació útil de les diferents facultats i presentar-te-la de forma moderna! Així que valora-ho o ens encarregarem que pateixis les novatades! És broma, tranquil/a!!!

 

Ara en serio, hem fet un curro bastant gran recollint informació i afegint les capes a les portes de les facultats. Ha sigut un procés complex de selecció i d’elaboració. Desitgem que ho puguis aprofitar i que puguem aportar-te moltes coses en el teu primer any com a universitari/a a l’Autònoma!