Els estels fugaços han passat de moda, ara els desigs es demanen així

Surts de casa amb presses, convençut que arribaràs tard a la feina, i comproves el rellotge. Són les 11:11. Atura’t. Els àngels podrien estar-te enviant un missatge diví.
Rellotge marcant les 11:11

De ben segur que, en algun moment de la teva vida, has vist aquest número a la pantalla del mòbil i no t’has quedat indiferent. La doble duplicitat del número 1 es presenta, almenys, una vegada en cada persona, i pot ser interpretada com a senyal de bona sort.

La tradició occidental ha anat sempre acompanyada de supersticions. Trencar un mirall o creuar-se amb un gat negre són fets que han estat interioritzats com a senyals de mal auguri, així com tocar fusta o bufar una pestanya es consideren accions que condueixen cap a la bona fortuna.

Però la numerologia va més enllà. Els números, segons aquesta disciplina, tenen un significat ocult i una relació espiritual amb tot allò que ens envolta. D’aquesta manera, els numeròlegs asseguren que els àngels connecten amb els éssers humans a través dels números.

Per a més informació sobre la numerologia i el significat dels números fes clic aquí.

 

Per què l’11?

El número 11 és considerat el mestre de la numerologia, carregat de significats espirituals i acompanyat de macabres coincidències al llarg de la història. Se li atribueixen les següents interpretacions:

  • L’idealisme, l’energia i la determinació.
  • Una confirmació de què vas pel camí correcte.
  • L’adveniment de grans canvis importants.
  • El fet que els teus pensaments podrien manifestar-se a la vida real.
InterrogantSabies que…
  • L’atemptat a les Torres Bessones es va produir el dia 11 de setembre?
  • Els tres últims presidents dels Estats Units, incloent-hi Trump, tenen 11 lletres al seu nom?
  • El dia 11/11 va entrar en vigor el decret que posava fi a la Primera Guerra Mundial?
  • L’Apol·lo 11, encarregat de viatjar fins a la Lluna, es va començar a construir un 11 de setembre?

 

 

11:11
He vist les 11:11. I ara què?

El primer que cal tenir en compte és que el fenomen de les 11:11 només tindrà validesa si la seva aparició ha estat producte de l’atzar. És a dir, no serveix mirar el rellotge cada dos minuts esperant topar-te amb l’hora poderosa. Si aquest és el teu cas, demanar un desig et costarà pocs segons. Només cal que concentris els teus pensaments en allò que sempre has volgut i manifestar-ho interiorment.

Cada cop són més les persones que presencien la manifestació repetida del mateix número durant el seu dia a dia. Així que, si la contaminació no et permet contemplar una pluja d’estels i et fa mandra desplaçar-te a Islàndia per a presenciar-ne una, no pateixis: les 11:11 són la teva salvació.

 

També et pot interessar…

La magia detrás de pedir deseos a las 11:11

¿Por qué pedir un deseo a las 11:11?

El número 11 en numerología

Las macabras coincidencias en torno al número 11 y los misterios que encierra