Col·lectius: una forma de viure més el campus.

Si no vols que la universitat esdevingui un mer tràmit d’estudi i entrega de treballs, pots apuntar-te en un dels molts col·lectius que formen part de la UAB.

Però, què són els col·lectius?

Oficina de Dinamització Comunitària

Els col·lectius són un grup d’estudiants que es posen d’acord en conformar una associació en la qual desenvolupen activitats al voltant d’una temàtica concreta. Pot ser qualsevol cosa, des d’una disciplina artística fins a un hobby que comparteixin els membres del col·lectiu.

Per dur a terme aquestes activitats, els estudiants gaudeixen d’una sèrie de recursos i eines que són atorgades per la unitat de Dinamització Comunitària de la Universitat Autònoma. Podràs trobar la seva oficina a l’Àgora, a l’edifici R de la Plaça Cívica.

 

 

El nostre projecte

Per donar a conèixer aquests col·lectius i apropar-los als nouvinguts, hem realitzat un projecte en el que hem escollit els més importats i els hem explicat breument a través d’uns vídeos introductoris que apareixeran un cop escanejades les marques. 

Codi QR de Ganàpies.

Aquestes marques són codis QR personalitzats que s’han posat allà on els col·lectius acostumen a reunir-se i a desenvolupar les seves activitats. Els col·lectius seleccionats han estat:

  • Associació Gats Campus
  • SinVer UAB
  • Swing UAB
  • Colla Castellera Ganàpies
  • Centàures de l’Autònoma

D’altra banda, hem afegit una introducció localitzada a la Facultat de Ciències de la Comunicació on es podrà trobar un mapa amb els diferents punts on s’han situat les marques. A més, hi ha una marca dedicada a la unitat de Dinamització i una que fa de conclusió a les columnes de la UAB, que t’adreça a una pàgina web on podràs llegir més informació i conèixer la resta de col·lectius que actualment formen part del Directori de l’Autònoma.

Com participar al projecte?

Escaneig d’un codi QR
Exemple de Realitat Augmentada

El punt de partida és la porta de la Facultat de Comunicació. Allà trobaràs una marca semblant a la que apareix a la fotografia de més amunt. L’únic que necessites és l’aplicació HPReveal, seguir el compte grup_mariacasas i escanejar totes les marques que trobis!