Jo, si fos tu, aniria alerta per l’espòiler que ve a continuació. Això que vostè, lector/a, està fent equival a llegir el final de Cómo conocí a vuestra madre o a cercar per la web totes les frases intel·lectuals que ha dit la Mariló Montero. Sí, igual de frustrant (la dona de Ted Mosby no acaba sent la Robin) i decebedor (la Mariló només sap ficar la pota de la pitjor de les maneres).

Cartell espòiler

Bé, doncs. L’ÚNICA VERITAT sobre Catalunya Tomorrow ÉS que Josep Antoni Duran i Lleida no és l’administrador principal d’aquesta pàgina. En té accés, però encara no sap fer funcionar els widgets i s’embolica amb les etiquetes. Des de l’equip hem decidit que com sempre acaba instal·lant algun pluguin amb virus, a partir d’ara el deixarem una mica al marge de les decisions… Vaja, com ha estat costum.

Va, de debò. L’ÚNICA ALTRA VERITAT sobre Catalunya Tomorrow ÉS que d’aigua passada, molí no en mol. Què, encara no has entès res? Així no rebràs el nostre diploma sobre les dites catalanes. El passat, passat està i no s’hi pot fer res. Però sobre el futur sí que es pot actuar, es pot imaginar, es pot retocar amb Photoshop, es pot imaginar…

Lector/a, no t’agradaria saber com és una Catalunya independent d’Espanya? Sentir la Catalunya del 2024? No volem fer política ni buscar les pessigolles a ningú, només volem aportar una mica d’humor a un tema que tant polítics com mitjans de comunicació han grapejat des de fa dècades. Si així ho acceptes, posa’t còmode, pren una relaxing cup of café con leche in Plaça Catalunya o des de l’Alt Empordà, tant se val, i deixa’ns fer.

Benvingut i benvinguda a Catalunya Tomorrow, el teu diari digital del futur, mmm…, d’ara!