CamScanner: Escaneja documents amb el teu SmartPhone

En què consisteix CamScanner?

Escàner Mòbil, Escaneja i Comparteix fàcilment
Escàner Mòbil, Escaneja i Comparteix fàcilment

 

CamScanner és una aplicació mòbil pensada per capturar i escanejar qualsevol tipus de document amb el teu SmartPhone. Crea un document digital editable pensat per a que es pugui compartir amb altres dispositius mòbils i emmagatzemar al núvol.

 

 

 

 

Avantatges i característiques

El primer que veuràs al descarregar i obrir l’aplicació mòbil CamScanner és una app adaptada, dissenyada i pensada pels perfils d’usuari tant particulars com més professionals. L’experiència que et proporciona CamScanner és molt similar a qualsevol altre escàner, però té tot un seguit d’avantatges.

 

Digitalitza ràpidament els teus documents

CamScanner només utilitza la càmera del teu telèfon mòbil per capturar en un instant el document físic que vulguis escanejar, amb un simple clic! Com que s’utilitza la càmera integrada del teu telèfon mòbil, pots escanejar tot tipus de documents:

 

Exemple d'escaneig amb CamScanner
Exemple d’escaneig amb CamScanner
 • Apunts
 • Carnets
 • Factures
 • Notes
 • Receptes
 • Dibuixos
 • Cartes
 • Tiquets

 

 

 

Un cop el document estigui escanejat, CamScanner també et permet editar-lo, una eina molt útil per apuntar notes i anotacions, o afegir qualsevol marca que et vingui de gust. En el moment que vulguis, podràs compartir el document amb format PDF o JPEG, des del teu SmartPhone.

Millora la qualitat d’imatge

L’aplicació mòbil integra la possibilitat de millorar la qualitat d’imatge (llum, colors, exposició, etc.) per a que la lectura del document sigui clara i adequada. Per fer això, CamScanner reconeixerà automàticament les vores del document (per tal d’eliminar el fons innecessari), i tu només hauràs d’ajustar automàticament quin filtre escau millor a la imatge amb el teu telèfon mòbil, fàcil, veritat?

 

Exemple millora de qualitat d'imatge
Exemple millora de qualitat d’imatge

 

Extreu text d’imatges: L’OCR per quan més el necessites

La funció OCR de CamScanner reconeix el text en les imatges de documents que capturis amb el teu SmartPhone. És per això que l’OCR (Reconeixement Òptic de Caràcters) extrau i codifica text del les imatges de documents. Aquesta funció és ideal per no tenir que passar apunts o llargs escrits a net amb l’ordinador, una eina molt eficaç a la hora de racionalitzar els processos i estalviar temps.

 

Funcionament OCR
Funcionament OCR

funcionament OCR

 

Procediment d’escaneig

CamScanner és una aplicació mòbil fàcil d’utilitzar, és molt intuïtiva i ben estructurada. Tot i així, aquests són els passos a seguir per tal de capturar, editar i guardar correctament les imatges dels teus documents.

 

 1. Clica a la icona de la càmera.
 2. Comença a capturar imatges dels teus documents.
 3. No oblidis d’estriar el tipus/mode d’escaneig, variarà segons el tipus de document que estiguis fotografiant.
  Esquema passos 1, 2 i 3
  Esquema passos 1, 2 i 3

   

 4. Retalla i selecciona la part que t’interessa de la imatge.
 5. Escull el filtre que escau més a la imatge, intenta improvisar la qualitat (llum, exposició, color, etc.) de la imatge.
 6. Guarda el document en format PDF o JPEG com convingui, i comparteix-lo amb tots els amics o companys de feina.

  Esquema passos 4, 5 i 6
  Esquema passos 4, 5 i 6