Ovella Negra

A penes a un minut de la boca de metro de Plaça Catalunya, baixant per La Rambla i tombant el primer carrer a la dreta, trobem la taverna ‘L’Ovella Negra’. Un lloc amb un cartell de fusta fosca i una porta de ferro que sembla que t’endinsarà en un món remot on els barrils de cervesa i vi eren una de les peces claus en la supervivència del guerrer.

És precisament aquest ambient guerrer el que es respira allà. Barrils i taules baixes on no hi caben 4 ni 5 persones sinó grans grups d’amics que beuen l’especialitat de la casa: poals de 5L de cervesa o sangria, i també una combinació que pocs bars ofereixen provinent, conten les històries, de La Legión. Aquesta és l’anomenada “Llet de pantera”, feta amb llet condensada i ginebra.

Un entorn de colors foscos, engalanat de pedra i fusta, on reina el xivarri dels grups de joves que van de la barra a la taula i a la inversa carregats de gerres de cervesa, si no tenen ja el poal de 5L al seu davant. Un lloc, a més, on els estrangers també hi tenen el seu paper ja que no es poden perdre l’oportunitat de tornar al món dels víkings en ple centre de Barcelona.


7 thoughts on “Ovella Negra

 1. Alba Becaria Aburrida

  Hola, dejad de subir este tipo de contenidos. Soy una humilde becaria que sólo puede consumir productos de vending de la jodida máquina rancia. Después de esto, gracias por llevarme de cervezas de forma virtual mientras me dejo la vida en la redacción.

  Un beso birrero!

  Os dejo aquí un enlace: http://www.desdebellaterra.com/catalunyatomorrow/

  (YUPPY)

  • Laura

   Alba siempre es agradable leer tus comentarios! No dudes en seguir opinando sobre los lugares que visitamos y proponer nuevos locales que creas que debamos tratar!

   Un saludo birrero para ti!

   Y tranquila, nos pasaremos por tu enlace!

 2. David

  Crec que quasi tots els joves que vivim a Barcelona hem passat per aquí algun cop a la nostra vida. Molt bon ambient si després has de sortir de festa. Lloc mític!!

  • Laura

   Gràcies David! La veritat és que sí, és extrany trobar algú de Barcelona o rodalies que no conegui L’Ovella Negra!
   Salut!

 3. Noemi

  Quants records!!! Desde quera molt més jove que ja no hi he anat. #bonsmoments #amics

  • Laura

   Doncs segurament segueix amb el mateix ambient grupal, de gresca i ple a petar independentment del dia de la setmana en què ens trobem Noemi! Moltissimes gràcies per comentar la nostra entrada!
   Salutacions birreres!

 4. Laura G.

  Després de tantes visites a l’ovella negra descobreixo que és la llet de pantera!
  Un treball genial noies! Sóc una fan incondicional de la vostra feina!
  Que el ritmo no pare!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>