Posa ordre al caos amb Any.do

Any.do és l’app que permet organitzar activitats, esdeveniments i tasques en qualsevol moment del dia i des d’allà on vulguis de forma senzilla i simple.

Avui dia, podem trobar milions d’aplicacions que fan aquesta funció, inclús els smartphones porten incorporats de fàbrica aplicacions semblants a aquesta. Però Any.do és una alternativa que ofereix unes prestacions més eficients.

Any.do, un munt d’avantatges

L’activitat bàsica de l’app és organitzar i controlar les activitats quotidianes en qualsevol dispositiu (ordinador, tauleta, mòbil,…). Gràcies al seu disseny elegant i simple, facilita una visió general dels quefers d’una persona per optimitzar i aprofitar el seu temps al màxim.

Un dels punts forts de l’app és l’opció del «treball col·laboratiu«. Permet compartir llistes o tasques més concretes amb altres usuaris que també disposin de l’aplicació, com, per exemple, anar a fer la compra de la setmana. Aquesta opció, permet començar un xat amb aquests usuaris. A més a més, l’app està disponible en iOS i Andriod, sent compatible amb Siri i Alexa.

Organitza’t: tasques i calendaris

Les tasques

  • Escriure-les a través d’un sistema de finestres o a través del reconeixement de veu.Tasques: organització de les tasques pendents en categories
  • Organitzar-les segons 4 categories (avui, demà, pròximament o algun dia).
  • Classificar-les segons si són personals o laborals.
  • Pot assignar alarmes, colors per indicar la prioritat i inclús comentaris per especificar alguna cosa.

Amb l’opció MOMENT, podem veure quines són les més prioritàries, les pendents, eliminar les que ja estan acabades i establir un període de temps determinat per fer-les. Aquesta opció, ens permet visualitzar el progrés de la productivitat, ja que, l’activitat queda registrada.

El calendari

Calendari

  • Pot ser diari, setmanal o mensual.
  • Ens envia notificacions (recordatoris) a mesura que s’aproxima l’esdeveniment.
  • Pot afegir recordatoris específics (pel dia a dia), recurrents (per un esdeveniment especial, per exemple, una graduació o un sopar d’empresa) o basats en la ubicació (per recordar assumptes com, per exemple, «passar pel súper abans d’anar a casa«).
  • Es pot vincular amb Alexa o amb Siri perquè recordin esdeveniments o tasques.
  • Es sincronitza amb calendaris com l’iCloud, l’Outlook o el Calendario de Google.

Una menció especial a les llistes

Llista de la compra: llistes de la compra específiques per les botigues i supermercats preferitsAquestes ens ofereixen una visió general de les tasques i dels esdeveniments propers, permet classificar-los en categories (totes les tasques, personals, professionals i llista de la compra) i també l’opció d’etiquetar-los segons la prioritat.

La categoria Llista de la compra ofereix la possibilitat de reservar productes i rebre recomanacions personalitzades, també es poden crear llistes de la compra específiques per botigues i supermercats preferits.

 

Any.do és una de les aplicacions més òptimes per a persones que els hi agrada tenir el control sobre la seva vida quotidiana, des de l’aspecte més diari, com, per exemple, anar a fer la compra de la setmana, a esdeveniments més importants, com, per exemple, una boda o la graduació del teu fill, aconseguint la màxima rendibilitat del temps.