Aconsegueix un maquillatge professional en menys de 30 segons

YouCam Makeup és una aplicació de maquillatge virtual que permet tenir un saló de bellesa en el nostre telèfon intel·ligent i aplicar maquillatge a temps real en el nostre rostre. Va ser llançada al mercat l’Agost de 2014 per Alice Chang. És del grup CyberLink, que pertany a l’empresa creadora de software Perfect Corp. És considerada l’aplicació de maquillatge número 1 en la categoria de bellesa.

 

Diagnòstic de problemes de la pell
Diagnòstic de problemes de la pell

Quines són les seves funcions principals?

  • Aplica cosmètics en temps real com si fos un mirall
  • Edita el maquillatge d’una fotografia de la galeria d’imatges.
  • Aplica diferents maquillatges a la cara, accessoris i tints per a cabell.
  • Explora i descobreix novetats en estil i cosmètica i compra els estils que t’agradin
  • Segueix a altres usuaris i consulta les seves publicacions i imatges que t’inspirin.
  • Rep consells per maquillar-te per part de maquilladors tant famosos com anònims.
  • Diagnòstic de problemes de la pell i consells per cuidar-la.

 

Beneficis per a les marques de cosmètica

YouCam MakeUp, permet a les marques de maquillatge augmentar les vendes i redueix el nombre de productes que es retornen. A més a més, permet compartir amb les marques de maquillatge dades sobre com interactuen els consumidors amb el maquillatge, com per exemple quins colors agraden més, i quins són els més fàcils de combinar.

 

Què depararà al signe d'Acuari en temes de fortuna?
Què depararà al signe d’Acuari en temes de fortuna?

Astrologia i pseudociència

Aquesta aplicació compta amb una funció d’horòscop diari amb la qual pots inspirar el teu estil en base al que el signes del zodíac diuen de tu. A més, també t’informa del que t’espera en la vida en temes d’amor, bellesa, salut, amistat o diners, segons les opinions d’astròlegs reals. Una novetat en aplicacions d’aquesta temàtica.

 

Però…totes les seves funcions són pràctiques?

L’aplicació compta amb una funció de canvi de pentinat, no obstant això, és la que menys agrada als usuaris. Això és pel fet que, a vegades, dona resultats no molt realistes i la imatge es nota que no és real.

Exemple de canvi de pentinat
Exemple de canvi de pentinat

Un altre punt dèbil de YouCam MakeUp és la funció d’accessoris. L’aplicació permet que l’usuari esculli diferents accessoris per vestir, però no permet moure’ls lliurement per fixar-los i que quedin bé. Això provoca que els accessoris es vegin molt grans, molt petits, torçats, entre d’altres.

 

Realitat augmentada i bellesa

YouCam MakeUp, juntament amb altres productes de YouCam, han convertit a l’empresa Perfect Corp. en l’empresa líder en el mercat d’aplicacions de bellesa, amb més de 400 milions de descàrregues a tot el món, segons el comunicat oficial de l’empresa el Febrer de 2017: Les aplicacions YouCam aconsegueixen 400 milions de descàrregues a nivell global.

«Tenim l’honor d’anunciar que la nostra suite d’aplicacions de YouCam s’ha descarregat més de 400 milions de vegades», va dir Alice H. Chang, CEO de Perfect Corp. «La tecnologia futurística de realitat augmentada per a bellesa, s’ha convertit en una de les rutines de bellesa quotidianes per la dona. A mesura que perseguim millorar aquesta tecnologia, volem agrair als nostres usuaris dedicats que intenten compartir milions de mirades cada mes, descobrir noves marques i relacionar-se amb la comunitat de bellesa més gran. «